آرشیو تیر ماه 1401

پخش رول آماده كباب تركي

2 ایده برای طراحی منوی رستوران

۸ بازديد
1- در طراحی منوی رستوران ، غذا از رنگ‌های جذاب استفاده کنید.

بسیاری از بهترین منوهای غذایی سراسر جهان مملو از رنگ‌های شاد می‌باشند که توجه اغلب مردم را سریعاً جلب می‌کند. برای مثال رنگ‌های روشن مانند زرد و قرمز غالبا روی جلد منو استفاده می‌شود که می‌تواند بسیار مؤثر باشد. توجه داشته باشید که با استفاده از رنگ‌های شاد، زنده و جذاب که به‌عنوان محرک‌های طبیعی اشتها عمل می‌کنند می‌توانید وعده‌های بیشتر و بزرگ‌تری را ارائه داده و مشتریان را زمان بیشتری در رستوران خود نگه‌دارید.


2- از طرح‌های نوستالژی استفاده کنید.

تقریباً اکثر افراد از دیدن مواردی که آن‌ها را به گذشته پیوند دهد، لذت می‌برند. این می‌تواند بهترین ایده برای طراحی منوی رستوران شما باشد. بعضی از رستوران‌ها منوهای خود را با تایپی همانند تایپ ماشین‌تحریرهای قدیمی طراحی می‌کنند که باعث مرور خاطرات برای مشتریان خواهد شد و آن‌ها را ترغیب به انتخاب غذا می‌کند. برخی دیگر از المان های قدیمی استفاده میکنند، کاغذ کاهی و یا مقوای طرح کاغذ کاهی یکی از همین المان‌ها است. البته دقت داشته باشید که این طرح ها هرچه به طراحی رستوران شما نزدیک تر باشد برای مخاطب جذاب تر خواهد بود. 


منوی فست فود

طرز تهیه همبرگر خانگی با گندم در 4 قدم

۶ بازديد

شما می توانید با دنبال کردن این چهار قدم، به راحتی یک همبرگر خوشمزه و خانگی درست کنید. به قدم های زیر توجه کنید:

 

آماده سازی گوشت

حتی اگر بخواهید مقدار استفاده از گوشت را کاهش دهید و به جای آن از موادی مانند بلغور گندم و سویا استفاده کنید، باز هم گوشتی که انتخاب می کنید بر روی طعم همبرگر شما تاثیر خواهد گذاشت. بهترین گوشت قرمزی که می توان از آن برای همبرگر خانگی استفاده کرد گوشت شانه و پشت گردن است. مقدار دلخواهی از این گوشت را چرخ کنید و کمی دنبه چرخ شده برای طعم و بافت بهتر به آن اضافه کنید. پس از آن نوبت اضافه کردن ادویه ها می رسد. 

 

آماده سازی بلغور گندم و سویا

در این مرحله، بلغور گندم را خیس بدهید تا نرم شود و کمی حجم آن بیشتر شود. در ادامه، به میزان دلخواه سویا را اندازه گیری کنید. در بسیاری از دستورپخت ها برای مزه دار کردن سویا از آب پرتقال استفاده می شود. سپس بلغور گندم و سویا را به گوشت اضافه کنید و آن را دوباره چرخ کنید تا صاف و یکدست بشوند.

 

تهیه همبرگر با گندم

 

 

مزه دار کردن مواد

در قدم بعد لازم است تا ادویه همبرگر خانگی را به ترکیب خود اضافه کنید. اگر طعم تند ادویه ها را در همبرگر دوست ندارید می توانید به کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پیاز اکتفا کنید. در غیر این صورت به شما پیشنهاد می کنیم تا از جوز هندی، زنجبیل و کمی پودر پابریکا نیز در این طرز تهیه همبرگر با گندم استفاده کنید. همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و ورز بدهید تا با هم به خوبی مخلوط شوند.

 

سرخ کردن همبرگر

در پایان زمان آن فرا رسیده است تا همبرگر خود را سرخ کنید. معمولا پیشنهاد می شود تا در صورت امکان از دستگاه گریل استفاده کنید تا همبرگر طعم بهتری پیدا کند، با این وجود می توانید آن را سرخ کنید و همچنان از طعم خوب آن لذت ببرید.