مناسب ترين گوشت ها براي تهيه كباب تركي

۱۴ بازديد

ممكن است خيلي از افراد گيج شوند كه بهترين گوشت هايي كه مي توان از آن ها در تهيه كباب تركي استفاده كرد چه هستند؟ درست است كه اين مقاله در خصوص طرز تهيه كباب تركي با گوشت بوقلمون است اما اين بخش را نيز پوشش خواهد داد.

براي تهيه يك كباب تركي خوشمزه با گوشت بوقلمون و يا هر نوع گوشت ديگري، مي توان از تركيب گوشت چرخ كرده و گوشت بره استفاده كرد. همچنين، بسياري از افراد در تركيه، براي درست كردن اين غذا از تكه هاي گوشت و چربي استفاده مي كنند. همچنين در اين كشور، مدلي از كباب تركي وجود دارد كه در آن، گوشت هايي به شكل كوفته هاي گرد را در كنار بادمجان كباب مي كنند. البته درست كردن اين غذا تنها به استفاده از گوشت قرمز محدود نمي شود. مي توان از سينه مرغ نيز استفاده كرد و نتيجه خوبي دريافت كرد. بوقلمون نيز يكي از بهترين گزينه ها براي درست كردن اين مدل كباب است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.