در اين مقاله قصد داريم تا به شما طرز تهيه انواع همبرگر رژيمي را آموزش دهيم. پس با ما تا انتهاي اين مقاله همراه باشيد.
همبرگر گياهي قارچ و لوبيا
اين غذاي رژيمي، هنگامي كه پخته ميشود، از نظر طعم و بافت قارچ، به طرز شگفت انگيزي به گوشت شباهت دارد. اين دستورالعمل همبرگر گياهي، افراد را با طعم بينظير خود شگفتزده ميكند. در حالي كه قارچ، عطر، طعم و بافت زيادي را ايجاد ميكند، افزودن لوبيا چيتي به آن، باعث ميشود كه اين غذاي رژيمي داراي فيبر و پروتئين زيادي نيز باشد. براي تهيه اين برگر ميتوانيد قارچ و پياز را به سادگي تفت دهيد. سپس آنها را با ادويه و گياهان تازه به لوبياي له شده اضافه كنيد. توپهاي برگر را بايد بعد از صاف كردن، درون يك تابه تفت داد و سپس همراه با سبزيجات تازه و نان سرو كرد. اين همبرگرهاي گياهي، در مدت 20 دقيقه آماده ميشوند.
همبرگر گياهي توفو
توفو يك پروتئين گياهي است كه ميتواند به عنوان يك ناهار سبك براي افراد داراي رژيم غذايي لاغري، مناسب باشد. براي تهيه اين برگر، بايد توفو را با ادويه، جوانه گندم يا كنجاله بادام له كرد و سپس تفت داد. اين غذاي رژيمي، فوقالعاده مقوي و سالم است كه فقط در 20 دقيقه آماده ميشود.
چغندر برگر
چغندرها علاوه بر افزودن كمي رنگ بنفش، به همبرگرهاي گياهي كمي شيريني اضافه ميكنند. در اين نوع همبرگر، نيازي به طبخ چغندر نيست. بلكه بايد آن را به چهار قسمت تقسيم كرده و همراه با برنج پخته شده، لوبياي سياه، موسير، آرد سوخاري، تخم مرغ، جعفري و زيره مخلوط كرد. در نهايت، بعد از شكل دادن به برگرها، ميتوان آنها را سرخ كرده يا درون فر قرار داد و سپس با نان و سس مورد علاقه سرو كرد.
براي خواندن ادامه مقاله اينجا كليك كنيد.